Om Nordsjællands Festudlejning

Store, flotte og funktionelle multipavilloner i en god og stærk kvalitet, til overskuelige og konkurrence- dygtige priser gør Nordsjællands Festudlejning ideel til dit næste store arrangement. Du kan se flere eksempler på vores multipavilloner i vores galleri.

Nordsjællands Festudlejning kan med garanti varetage dine interesser hele vejen igennem fra planlægning til udførsel. Du kan også se billeder af vores udvalg i service, bestik og glas.

Med mere end fem årtiers erfaring er Nordsjællands Festudlejning din garanti for at din fest bliver et kæmpe hit. Vi ved hvor vigtigt det er at festen bliver helt perfekt, og vi lever af at have tilfredse kunder. Det har været vores varemærke i alle de år vi har eksisteret, så vi bestræber os altid på at yde vores bedste.

Vores produkter:

Du kan naturligvis helt selv sammensætte og leje de ting, du synes passer bedst til dit arrangement. Uanset om du blot skal leje en multipavilion, eller om det drejer sig om en totalløsning hvor vi tager os af alt, lige fra opvasken til lysestagerne på bordet.

HVEM ER VI?

​Nordsjællands Festudlejning​

​CVR: 35083820​

KONTAKT OS

Tlf.: 49 21 68 56

E-mail: info@nsfu.dk

FIND VEJ

Skibstrupvej 19

3140 Ålsgårde
​Find os på Googlemap